Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Clee

Rendabiliteit bij verhuring op peil houden, is een heuse uitdaging van menig immokantoren. Digitalisering via RealSmart biedt voortaan een levensnoodzakelijke uitweg! De tandem RealSmart en Clee wordt nieuw en uniek voor de makelaar. Enerzijds moet het resulteren in een verhoogde efficiëntie. Anderzijds bereid je door te digitaliseren jouw organisatie voor op de toekomst. Een toekomst waarin elke klant, huurder en verhuurder, verwachten dat jouw processen gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk en responsief zijn.

vastgoedbibliotheek
 • Kandidaten uitnodigen

  Binnen jouw verhuurdossier kan je voortaan het Clee-component inschakelen. Je genereert er een unieke link per huurceel die je aan jouw kandidaten bezorgt om zich via Clee kandidaat te stellen.

 • Consument aan zet

  Clee, op zijn beurt, digitaliseert de kant van de consument. Zodra de consument zich kandidaat wil stellen worden de gegevens in de privé app klaargemaakt en met één klik verzonden naar jou als makelaar.

 • Kandidaten behandelen

  Je behandelt alle inkomende kandidaturen op uniforme wijze in RealSmart. Alle betrokken medewerkers behouden eenvoudig het overzicht.

 • De verhuurder aan zet

  Eenmaal er enkele goede kandidaten zijn, stuur je als makelaar een shortlist naar de eigenaar die veilig en digitaal zijn/haar keuze bekend maakt.

 • Dossierafhandeling

  Je gaat verder met de geselecteerde kandidaat en schakelt over naar de volgende componenten in rij. Van het genereren van de huurovereenkomst, digitaal ondertekenen tot zelfs registratie van het huurcontract.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Clee gebruiken?

Clee is momenteel in pilootfase met enkele testkantoren. Indien jullie interesse hebben om deel te nemen, dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@clee.be