Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Lancering huurwaarborg en woningpolis

CIB Vlaanderen en KBC sloegen tijdens de voorbije zomer de handen in elkaar voor de start van een duurzame samenwerking. Hoofddoel van het partnership? Jou en je residentiële klant ontzorgen bij financiële transacties gekoppeld aan verhuur en verkoop. Ontdek op deze pagina meer over de Huurwaarborg en Woningpolis voor jouw huurder!

Huurwaarborg en woningpolis

In RealSmart kan je voor een afhandeling van de huurwaarborg & de woningpolis zorgen in minder van 10 minuten! Als vastgoedmakelaar stuur je met twee klikken alle data door om een huurwaarborg en woningpolis te initiëren. De huurder vervolledigt het dossier bij jou op kantoor of bij hem thuis. Na de storting is alle administratie 100% afgelopen voor huurder én jij, de vastgoedprofessional! Sleuteloverdracht is dus direct mogelijk!
Realtime opvolging van de status kan ten allen tijde via RealSmart. En voor je huurder ook heel wat voordelen: veilig, snel, digitaal en zonder kosten een waarborg vestigen.

RealSmart nog niet uitgetest? Neem meteen contact op met je persoonlijke ledenconsulent!

De huurwaarborgspaarrekening van KBC is een eenvoudig product zonder kosten. De vrijgave werkt even instant als de opening. Binnen 1 bankwerkdag worden de bedragen aan de afgesproken partijen vrijgegeven!

               | bekijk hier meer info over de huurwaarborg

De instant premiebepaling van de KBC-woningpolis gebeurt op basis van publieke data van de woning en de buurt. De verzekering kan volledig digitaal afgehandeld worden. Deze alle-risico-verzekering behoort bij de meest kwalitatieve verzekeringen van de markt en biedt dus een topservice aan huurder en verhuurder.

               | bekijk hier meer info over de woningpolis

Hoe ga je concreet aan de slag met de KBC-huurwaarborg en de KBC-woningpolis? Heb je vragen? Hier hebben we alvast antwoorden op de meest gestelde vragen

               | bekijk hier de FAQ’s  

ACTIE Scoor je ticket voor een innovatieve workshop

  • Door minimaal 5 afgewerkte aanvragen voor Huurwaarborg én Woningpolis via RealSmart af te handelen
    of
  • 10 afgewerkte huurwaarborgaanvragen via RealSmart te realiseren.

Ga meteen aan de slag en bekijk hier de deelnamevoorwaarden.

Meer info? Contacteer je ledenconsulent


Huur