Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Smart Contracts

Een groot deel van je tijd spendeer je aan het samenstellen van de juiste contracten. Vaak een tijdrovende activiteit, maar moet vooral foutloos zijn. Als vastgoedmakelaar draag je hier een grote verantwoordelijkheid. Bovendien moeten je documenten en contracten aangepast zijn aan de laatste wetgeving. Dankzij RealSmart en de samenwerking met CIB Vlaanderen beschik je over een uitgebreide databank van modeldocumenten. Bovendien zijn een groot deel van deze documenten beschikbaar in een slimme wizard, die een groot deel van het voorbereidingswerk voor jou doet.

Dossiersoftware
Digitale contracten

Digitale contracten

Alle modeldocumenten zijn gebaseerd op de standaardmodellen van de juridische dienst van CIB Vlaanderen. Het gebruik van deze documenten garandeert je dan ook dat ze juist, volledig en actueel zijn.

Digitale contracten

Digitaal invullen

Dankzij de gegevens die je invulde bij de creatie van je dossier kan een groot deel van je contract al vooraf ingevuld worden. Dat vermijdt fouten, maar bespaart je vooral ook tijd. RealSmart zorgt dat je het juiste modeldocument voor je type transactie voorgeschoteld krijgt. En maakt ook dat dit document al grotendeels ingevuld is. Handig toch?

Digitale contracten

Digitaal tekenen

RealSmart goes all the way. Ook het rechtsgeldig digitaal ondertekenen wordt ondersteund. Via het klantenportaal bezorg je je documenten aan de juiste persoon, die ze ook in een beveiligde omgeving kan ondertekenen via e-id of itsme.

Digitale contracten

Digitaal opvolgen

Ook wanneer de transactie afgehandeld is blijven de betrokkenen toegang hebben tot hun klantenportaal. Zo beschikken ze altijd over de originele documenten. Maar vooral, jij hebt een middel om ook in contact te blijven met je publiek.

“Onze modeldocumenten zijn het visitekaartje van onze organisatie. Dagelijks staat een team van 8 juristen klaar voor het opmaken en beheren van de modeldocumenten zodat de contracten juridisch volledig up-to-date en sluitend zijn. Momenteel bieden we meer dan 1000 verschillende modeldocumenten aan."

janJassogne

Peggy Verzele

Directeur Vlaams Studiecentrum Vastgoed en Wonen

"Dat het volledige administratieve luik dat bij een verkoop of verhuur komt kijken, digitaal zal worden afgehandeld, daar is iedereen het stilaan wel over eens."

janJassogne

Daniel Buschman

Voorzitter CIB Vlaanderen