Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

MyHomeID

Meer en meer van jouw klanten zijn vertrouwd met de digitale wereld. En ze verwachten ook een digitale aanpak, waarbij ze op elk moment via elk toestel toegang hebben tot hun dossier. Met MyHomeID van RealSmart regel je dat ook in een handomdraai. Dankzij onze 100% digitale aanpak kan je je klanten toegang geven tot hun eigen klantenportaal. Daar kunnen ze hun woningdossier raadplegen, attesten downloaden, jouw berichten ontvangen en beantwoorden, én zelf een contract digitaal ondertekenen.

Dossiersoftware

Elke klant een woningsdossier

Voor interactie met uw klant omtrent zijn vastgoeddossier.

Het verkopen van een onroerend goed vraagt veel interactie met de (ver)koper. Via MyHomeID kan deze interactie voortaan digitaal verlopen. Het uitwisselen van dossiergegevens tot het digitaal handtekenen van de overeenkomst.

Klantenportaal

Dossierdata uitwisselen

Klantenportaal

Eigen account per klant

Klantenportaal

Uitwisselen dossiergegevens

Klantenportaal

Digitaal tekenen

“Realsmart is één van onze belangrijkste realisaties van de voorbije tijd. Realsmart verzamelt een reeks krachtige en broodnodige oplossingen die de makelaar meteen op snelheid brengt met betrekking tot digitale transformatie. Meer dan ooit heeft de makelaar nood aan een sterke partner. Oris maakt deze rol waar."

janJassogne

Franky Deleu

CEO Oris

"RealSmart is de volgende logische stap in de automatisering van het vastgoedkantoor. Een betrouwbare tool die niet enkel verschillende aanvragen maar ook de noodzakelijke kennis om ze te interpreteren verzamelt. En dit in één handige oplossing. Snel aan te leren en een goede extra service voor de klant."

janJassogne

Geoffrey Giët

Directeur Agence Rosseel

“Een prachtig innovatief werkinstrument voor de vastgoedmakelaar: gecentraliseerd beheer van alle dossierstukken, Smart Contracts, GIS-kaarten en een directe communicatie met de klant. De vastgoedmakelaar klaar voor morgen.”

janJassogne

Bart Van Der Schueren

Product Owner RealSmart

“Met RealSmart leggen we de basis voor de digitale transformatie van de vastgoedsector, en in het bijzonder voor onze CIB-leden. Efficiëntere werkprocessen, smart contracts en een verhoogde betrokkenheid van de klant vormen de basisconcepten van dit innovatieve platform.”

janJassogne

Stephan De Witte

Business Operation Manager CIB Vlaanderen