Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Voortaan ook digitaal afhandelen huurwaarborg en woningpolis in RealSmart

In samenwerking met partner KBC lanceert CIB Vlaanderen aanstaande maandag immers een nieuw luik in RealSmart om volledig digitaal een huurwaarborg en woningpolis af te sluiten. Vertrekkende vanuit je verhuurdossier kan je als vastgoedmakelaar voor een instant afhandeling zorgen in minder dan 10 minuten. De makelaar kan via RealSmart met twee klikken alle data versturen om een aanvraag voor een huurwaarborg en woningpolis te initiëren, en de huurder vervolledigt het dossier bij jou op kantoor of bij hem thuis. Dit proces biedt voordelen voor huurder en verhuurder, maar vooral voor de vastgoedmakelaar die ten allen tijde de status van het dossier in realtime kan opvolgen.

De huurwaarborg van KBC is een transparant en eenvoudig product waaraan geen kosten verbonden zijn. In twee klikken is de waarborg gevestigd, maar ook binnen één bankwerkdag vrijgegeven! Doordat het proces zo snel en digitaal kan afgehandeld worden, weet de makelaar meteen of de huurder aan de verplichtingen voldaan heeft, en kan hij ook sneller overgaan tot de wederverhuur. Naverwerking is helemaal niet aan de orde en hij kan steeds in realtime de status opvolgen. Ook de woningpolis kan volledig digitaal afgehandeld worden, gebruik makend van de artificiële intelligentie van KBC voor een instant premiebepaling.
We zullen je de komende weken uitgebreid informeren over dit nieuwe product via onze communicatie, maar ook via praktijkgerichte webinars.

Daniel Buschman
Voorzitter CIB Vlaanderen

Huur