Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

ACEG keuringen vraag je met één klik aan in RealSmart.

Vastgoedmakelaars moeten wel 1001 taken uitvoeren waardoor een goede planning en tijdsbesteding cruciaal is voor het succes van hun kantoor. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze taken zo soepel mogelijk uitvoert? Het antwoord ligt in het kiezen van de juiste tools om je werk te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Ook ACEG-keuringen vraag je eenvoudig aan via RealSmart.

Eén Platform, Eén Klik

Door ACEG-keuringen te bestellen via RealSmart, behoud elke medewerker maximaal overzicht van de status van een dossier. Alles gebeurt in één omgeving, met slechts één klik. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: het soigneren van jouw klanten.

ACEG: een betrouwbare partner van CIB

ACEG is een erkend keuringsorganisme in België en biedt een breed scala aan technische controles als volwaardig EDTC (Externe Dienst voor Technische Controles). Dit maakt het een betrouwbare partner voor al je keuringen. Net daarom heeft ook CIB – Het Vastgoednetwerk een structurele partnership met ACEG. Klik hier voor meer info over de dienstverlening van ACEG.

Ga voor efficiëntie

Met deze voordelen in gedachten, wordt het duidelijk dat het bestellen van ACEG-keuringen in je RealSmart-platform niet alleen je werk eenvoudiger maakt, maar ook bijdraagt aan de algehele efficiëntie van je vastgoedkantoor. Win-win, toch?

RealSmart, Verkoop