Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Ontdek de nieuwe functionaliteiten van RealSmart

Afgelopen maandag werd een nieuwe versie van RealSmart gelanceerd. De nieuwe versie komt tegemoet aan een aantal wensen van onze gebruikers. Zo kan je de tool voortaan personaliseren volgens de werking van je kantoor. Andere nieuwigheden: mogelijkheid om meerdere kadastrale uittreksels toe te voegen aan één dossier, abonnementsformule, BTV-keuring niet-residentieel vastgoed, prospectiedossier en vastgoedbibliotheek. In dit tweede nummer van onze nieuwsbrief CIBdigit@@l krijg je een overzicht van enkele belangrijke nieuwigheden.

Stem de tool af op de werking van je kantoor

Een eerste belangrijke nieuwigheid is de mogelijkheid om RealSmart te personaliseren en zo af te stemmen op de werking van je kantoor. Enerzijds kan je in de instellingen bepalen welke dossierstukken en geïntegreerde tools je wil gebruiken. Anderzijds zullen vertrouwde gebruikers al gemerkt hebben dat het dashboard de nieuwe homepagina is geworden. Je kan voortaan zelf bepalen welke overzichten je wenst te zien op het beginscherm, bijvoorbeeld een overzicht van openstaande meldingen van je dossiers, statistieken van je dossiers of sectornieuws.

Prospectiedossier: waarom moeten verkopers met jouw kantoor in zee gaan?

Via de tool Vastgoedinfo – Vlaanderen kan je reeds geruime tijd vastgoedinformatie opzoeken aan de hand van het adres of perceelnummer van een onroerend goed. Op vraag van onze gebruikers hebben we in RealSmart een nieuw type dossier toegevoegd, namelijk het prospectiedossier. Dit is een beperkt dossier dat enkel de informatie van Vastgoedinfo – Vlaanderen bevat. Deze professionele informatiebundel is een uitstekend middel om prospecten te overtuigen om met jouw kantoor te werken. Beslist de prospect vervolgens om met jou in zee te gaan? Dan kan je het prospectiedossier onmiddellijk omzetten naar een verkoop- en/of verhuurdossier.

Eén omgeving, nu ook met geïntegreerde vastgoedbibliotheek

Ook nieuw is de integratie van de volledige vastgoedbibliotheek van CIB Vlaanderen. CIB-leden kunnen vanuit hun vertrouwde dossieromgeving onmiddellijk alle nieuwsberichten, publicaties, modeldocumenten, … opzoeken en raadplegen. Hiermee zetten we een volgende stap in de evolutie van RealSmart om uit te groeien tot één centrale omgeving waarin niet enkel vastgoeddossiers, maar ook kennis en informatie over vastgoed worden samengebracht. Kristophe Thijs, directeur communicatie CIB Vlaanderen: “Met de integratie van de vastgoedbibliotheek in RealSmart zetten we als CIB Vlaanderen verder in op onze multichannelstrategie om nieuws en content omtrent vastgoed onmiddellijk te tonen waar je die nodig hebt.”

Meer weten? Schrijf je nu in voor een opleiding

Om alle functionaliteiten – zowel de bestaande als de nieuwe – te demonstreren en toe te lichten organiseert onze opleidingspoot VIVO opleidingen over RealSmart. Ben je nog niet vertrouwd met de tool, dan kan je de opleiding voor beginners volgen. Maak je al gebruik van de tool en wens je meer in detail in te gaan op alle mogelijkheden die RealSmart biedt, schrijf dan in voor de opleiding voor gevorderden. Wegens de coronacrisis bieden we de opleidingen momenteel aan als webinar. Snel inschrijven is de boodschap.

Digitale trends, NEW