Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Koppeling RealSmart-Asbest Consulting

Asbest Consulting

Voortaan kan je voor jouw asbestattest bij Asbest Consulting terecht

Integratie van Asbest Consulting in RealSmart is een feit   Vraag voortaan je asbestattest aan vanuit RealSmart

Asbest Consulting: snelheid en flexibiliteit gegarandeerd
Er zijn goede redenen waarom asbestinventarisatie nodig is en waarom de informatie op een kwalitatief asbestattest erg waardevol is. Maar voor jou als vastgoedprofessional is het een extra ‘to do’ en kost in je verkoopprocessen. Asbest Consulting engageert zich daarom om het hele proces eenvoudig en digitaal te laten verlopen.

Vastgoedprofessionals kunnen bij de officemanagers van Asbest Consulting ook rechtstreeks terecht met vragen. Na de kantooruren en in het weekend is er een permanentie voorzien voor dringende oproepen.

Asbest Consulting hanteert een vaste prijs voor een studio, 1-slaapkamerappartement, appartement of een woonhuis*, inclusief twee verplichte stalen.

*bedrijfspanden, meergezinswoningen en gemeenschappelijke delen op aanvraag

Asbest Consulting werkt over heel Vlaanderen. Een asbestattest voor een woning in Turnhout? Een appartement in De Panne? Geen probleem!


Asbest Consulting garandeert een eenvoudig, digitaal proces: het softwareplatform van Asbest Consulting is nu gekoppeld met RealSmart. Zo kan je rechtstreeks vanuit RealSmart een aanvraag voor een asbestattest initiëren.

Interessant om te weten: bij Asbest Consulting betaalt de klant onze diensten pas nadat de asbestdeskundige de inventaris heeft uitgevoerd.

RealSmart, Verkoop