Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

SmartBid – Meerwaarde al bij de inkoop

Vastgoedkantoor Futurimmo, met vestigingen in Brugge en Roeselare, heeft SmartBid al vaker succesvol ingezet voor de verkoop van diverse panden. Door SmartBid te integreren in hun workflow, kunnen ze hun persoonlijke aanpak en dienstverlening verbeteren met als doelstelling het bieden van meerwaarde aan hun klanten. Frederik Sanders legt graag uit hoe SmartBid is geïntegreerd in hun strategie.

Tijdswinst en efficiëntie door extra flexibiliteit

Door de digitale biedingsprocedures van SmartBid kan Futurimmo gebruik maken van een juridisch onderbouwde tool die ze flexibel kunnen inzetten binnen hun verkoopstrategie. “Dankzij Smartbid kunnen we nu moeiteloos online biedingen beheren. Deze tool heeft onze efficiëntie verhoogd en zorgt ervoor dat we sneller deals kunnen sluiten.“ zegt Frederik van Futurimmo.

Volledige ontzorging dankzij de eenvoudige workflow

Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen eenvoudig een bezoekmoment vastleggen en ontvangen meteen alle benodigde documentatie, samen met een SmartBid-uitnodigingslink. Na het bezoek zijn ze volledig geïnformeerd en hebben ze alles voorhanden om een weloverwogen bod uit te brengen via SmartBid.
“Tot nu toe heeft ongeveer 1 op 3 van de bezoekers die een afspraak inplannen, daadwerkelijk een digitaal bod uitgebracht op een van onze panden. Wat verhoudingsgewijs een geweldig resultaat is.” benadrukt Frederik Sanders. Elk bod kan Futurimmo op die manier objectief voorleggen aan de eigenaar-verkoper(s) ter aanvaarding.

Twijfel je zelf nog om te starten met SmartBid? Lees hier 5 misvattingen over ‘online bieden op vastgoed’ en overtuig jezelf om SmartBid nu te implementeren in de werking van jouw kantoor.

Digitale trends, SmartBid